Planlösning
/ 21

Fakta

NÅLSNÄCKSGRÄND 10

3 750 000 kr

5 240 kr

4.0

Ja

108.0 kvm

LIMHAMN/KALKBROTTET

LIMHAMN

Bostadsrätt

5

Fjärrvärme

2011

Varmt välkomna till denna ljusa, trivsamma och insynsskyddade trea belägen på fjärde våningen med full utsikt över Kalkbrottet! Stor, inbjudande hall med stengolv och vita väggar leder oss in i det ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Vardagsrum och kök går i vinkel vilket gör den sociala tillvaron enkel. Här finns en fantastisk utsikt över Kalkbrottet och den fina naturen. Köket kommer från HTH och har kyl, frys, diskmaskin, spishäll och mikrovågsugn från Electrolux. Stor balkong/inglasat uterum med söderläge får naturen att komma ännu närmare. Två stora sovrum varav det ena med rymlig klädkammare. 2 fullutrustade, helkaklade badrum båda med dusch och WC. Tvättmaskin (2020) och torktumlare (2011) finns också i det ena badrummet. Genomgående vacker ekparkett och ljusa väggar ger ett smakfullt intryck. Välkommen till Limhamns finaste lägenhet!

Akvamarinen

Bostadsrättsföreningen Akvamarinen är en äkta bostadsrättsförening med 47 stycken bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler. Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 2011. Adresserna är Limhamnsgårdens allé 28-38 och Nålsnäcksgränd 6-12. Föreningen innehar marken med äganderätt. HSB handhar föreningens ekonomiska förvaltning Gjorda renoveringar 2017 genomfördes en underhållsspolning av samtliga stammar i fastigheterna samt dagvattenledningar ut till gatan. Armaturer har installerats. Kommande åtgärder 2021 OVK besiktning Offert har begärts in för ny porttelefon. Enligt föreningens underhållsplan planeras inga större reparationer på fastigheterna de närmaste åren. Parkering I föreningen finns 47 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. Gästparkering finns. TV/bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Telia. (obligatoriskt tillägg 250 kr/mån) Gårdsplats/innergård Föreningen har en gemensam uteplats på innergården där det finns tillgång till utemöbler och en grill. Gemensamma utrymmen Samtliga lägenheter är utrustade med egna tvättmöjligheter. I föreningen finns en övernattningslägenhet som kan hyras för 300 kr/dygn och en gemensamhetslokal som kan hyras för 400 kr/tillfälle. Inga planerade avgiftshöjningar för 2020. Föreningen tillåter delat ägande. Föreningen accepterar inte juridisk person. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Medlemsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo. Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, säljare, info i årsredovisning mm 2020 -11-18. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. Besök gärna Brf Akvamarinens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/malmo/brf/akvamarinen/om-foreningen1/

2,6588 %

Telia, 250 kr/mån debiteras som ett obligatoriskt tillägg.

Driftskostnad per år är 11.376 kr. Individuell mätning och debitering av varm- och kallvatten+värme. Debitering sker månadsvis utifrån förbrukning.

21-2352-1-3302

I Limhamn/kalkbrottet har det de senaste åren vuxit upp en helt ny stadsdel. Här ligger Malmös mest barnvänliga område med fina lekplatser och parkområden. Vackra promenad- och joggingstråk för de vuxna finns också. Närhet både till all service i Limhamn och till havet. På mindre än 15 minuter cyklar man till Emporia och ett stenkast bort ligger utfarten till ringvägen som leder vidare till kontinenten! I direkt närhet till Hyllie station för vidare transport till Kastrup och kontinenten!

Karta

[stäng]