Sonata Tamulyte Fotograf
/ 27

Mycket praktiskt och stort radhus ett stenkast från havet!

Beskrivning

Precis invid Limhamnsfältet och havet, helt insynsskyddat, ligger detta mycket välskötta radhus i 2 1/2 plan på 199 kvm boyta. Detta välbyggda stenhus, med betong i stomme och bjälklag, utgör ett oemotståndligt boende för den lite större familjen. Det fantastiska läget, med närhet till kommunikationer, Kallbadhuset, livsmedelsbutiker, Hylliekrokens golfklubb m m är livsmiljö för hela familjen. Ett inbjudande kök med öppen planlösning, med direkt utgång till en vacker och lättskött trädgård. Sovrummen är uppdelade; på plan 3 finns tre rymliga sovrum och på plan 2 ligger "master bedroom" med stor klädkammare i direkt anslutning. Två badrum finns också. Stor uteplats även framför huset vilket gör att många väderstreck erbjuds för soliga dagar! Garage och uppställningsplats tillhör huset. Måste ses! FÖR TIDSBOKNING AV ENSKILD VISNING RING 0709-828687! Önskar du få en virtuell visning? Maila oss på anna@annahd.com så skickar vi en länk med en film för dig att titta på hemma!

Fakta

KÖPENHAMNSVÄGEN 96

5.0

195.0 kvm

Friköpt

199.0 kvm

7 995 000 kr

Välkommen till detta mycket välskötta radhus i 2 1/2 plan på Malmös bästa läge! Ljus hall med stengolv skulle lätt kunna inredas som bibliotek tack vare sin rymd. Här finns gott om plats för förvaring och stora fönsterpartier. I direkt anslutning till entrén ligger rymligt badrum med dusch, handfat, WC och bastu. Från badrummet kommer man in i praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och vask. Vidare in i huset ligger det trevligaste köket av alla, här matchas den vita köksinredningen från HTH med bänkskiva i svart sten och melerat praktiskt stengolv. Kök och matplats har helt öppen planlösning vilket gör att man aldrig blir ensam i köket. Plats för 12 gäster utan problem! Stora fönsterpartier och utgång till den mysiga trädgården i sydväst. Här ligger ett stort trädäck och extra belysning för fina höstkvällar. På våning 2 finns "master bedroom" med anslutande "walk in closet". Stort badrum har både dusch hörna och badkar. WC, bidé och handfat finns också och allt är mycket välhållet och i exklusiva material från 80-talet. Vardagsrum med öppen spis har golvplankor i vitbetsad ek och ljusa väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till stor balkong med utsikt över den fina trädgården. På våning 3 ligger 3 barnrum i de ljuvligaste färger. Emellan dessa finns också ett mindre allrum/lekrum. 2 st klädkammare för förvaring. Från detta plan har man utsikt över takåsar och ovanför dessa glimtar havet! Drönarebild tagen av fotograf Sonata Tamulyte.

Malmö

Malmö

BELLEVUE SJÖSIDA/LIMHAMN

21771

AHD073

Radhus

Betong

Betong

Betongpannor

Naturgas

Trädgårdstomt

Praktiskt och stort förråd, separat förråd för cyklar.

På baksidan av huset finns stor och mysig uteplats. Här ligger trädäck( för den som önskar gräsmatta finns möjlighet att anlägga detta) och fin belysning. Stenlagd uteplats finns på framsidan av huset för soliga morgnar.

Stort förråd med hyllor och extra kyl och frys. Cykelförråd.

2 1/2 plans radhus

Tegel

Lackerad plåt

1986

Krypgrund

Betong

Säljaren informerar:

2016
* 2 nya rum vån 3
* Större sovrum+ walk in closet vån 2
* Utrymme förberett för större badrum
* Persienner i alla 4 sovrum+ walk in closet
* Säkrat jordad el i hela huset
* Nytt golv vån 2
* Nya massiva dörrar i hela huset + nya beslag Byggfabriken
* Spackling (över tidigare vävtapet), ommålning och tapetsering vån 2+3 samt trapphus
* Trall+rabatter trädgård bak
* Nytt bastuaggregat
* Sotare godkänt eldning i öppen spis

2017
* Dragit el till rabatter och träd baksida
* Avlägsning av mossa, alger, lav med "Grön Fri".

2018
* Ny stensättning framsida + rabatter
* Ommålning hela huset ( ink fönster, plåt och skorsten).
* Byte av vindskiva entré
* Byte av träskivor balkong

2019
* Spackling (över tidigare vävtapet) och ommålning vån 1 (hall och kök)
* Ny trappmatta till samtliga plan
* Ny ytterdörr med Yale lås
* Ny förrådsdörr
* Ny altandörr


Övrigt
Hängrännor rengjorda årligen.
Mycket välskötta gemensamma grönytor ligger runt huslängorna. Dessa sköts av Samfälligheten Ruinen.

0 kr

15 000 kr

2 100 kr

0 kr

55 100 kr

0 kr

0 kr

38 000 kr

0 kr

I driftskostnaden ingår avgift till Samfällighet Ruinen, 9500 kr/kvartal. I denna avgift ingår vatten, värme, snöröjning, trädgårdsskötsel och övriga kostnader för de gemensamma ytorna kring fastigheterna. Individuell avläsning sker i slutet av varje år.Total driftskostnad: 63.449 kr/år.Personer i hushållet: 5 Till ovanstående driftskostnad kommer avgift till Com Hem och försäkringskostnad.

Karta

[stäng]