Ritning NV Lundbergsg 16
/ 28

Fakta

LUNDBERGSGATAN 16

3 950 000 kr

7 126 kr

4.0

Nej

128.0 kvm

SLOTTSSTADEN

Malmö

Bostadsrätt

5

Fjärrvärme

1945

Välkommen till denna nyrenoverade pärla i Slottsstaden. I två plan och med många möjligheter till alternativa planlösningar ligger denna stora etage lägenhet på våning 4+5 med södervänd balkong! Praktisk hall med plats för förvaring. Direkt till vänster ligger uppdaterat badrum i grått och vitt. Här finns WC, handfat, inbyggt badkar och terracottafärgat klinkergolv. Mycket rymligt kök med matplats för 10-12 personer har inredning i vitt och bänkskiva i mörkt trä. Stor köksö delar av köket mot matplatsen och får detta till att bli ett drömkök för den matglada! Utgång till södervänd balkong direkt från köket. Sovrum har samma vinylgolv som hall och kök samt vita väggar och fönster mot söder. Designtrappa,"1m2 stair" från Estairs leder upp till ovanvåningen som idag har ett stort vardagsrum och ett separat sovrum. I direkt anslutning till sovrummet ligger mycket stor "walk-in-closet" ( eventuell inredning lämnas) ca 5 kvm. På ovanvåningen är det öppet upp i nock med synliga takbjälkar och i en del av rummet finns mysig arbetshörna med inbyggda hyllor. Öppen spis och fin utsikt över Slottstadens takåsar. På detta våningsplan finns också nyrenoverat mycket stort badrum med WC, vask, duschhörna och egen tvättmaskin. På detta våningsplan finns också en extra entré/ingång från trapphuset. Källarförråd tillhör lägenheten. Lägenheten är registrerad som en 4 a i föreningens register. Information hämtad från Brf Ulla 2 2020-04-29. Före köp uppmanas köparen att själv kontrollera ovanstående uppgifter.

Brf Ulla 2

Brf Ulla 2 består av 16 lägenheter samt 1 lokal. Föreningen bildades 2004. Fin liten innergård med trädgårdsmöbler och en kolgrill att tillgå för föreningens medlemmar. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. I fastigheten finns en gemensam tvättstuga i källaren som är utrustad med en tvättmaskin, en torktumlare samt torkskåp. Torkmöjligheter finns också på gården. Cykelförråd finns i källaren. Föreningen äger marken. SBC handhar föreningens ekonomiska förvaltning. Föreningen godkänner delat ägande vilket innebär att exempelvis ett barn och förälder kan köpa bostadsrätten tillsammans men enbart barnet avser att bosätta sig där. Krav på att den boende ska äga minst 10%. Juridisk person accepteras inte som medlem.

14,6700 %

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig till 2023. Utförda åtgärder/renoveringar 2006 Nya fönster 2006 Balkonger 2006 & 2010 Installation av säkerhetsdörrar 2007 Tak - besiktning takpannor 2007 till 2013 Upprustning av tvättstugan 2009 Elstammar - installation till modern standard i större delen av fastigheten 2010 Avloppsstammar - relining 2011 Staket på bakgården mot grannfastigheten 2012 Trapphus - renovering/uppfräschning 2013 Värmeanläggning - Energioptimeringsystem har installerats 2013 Tak - besiktning av underliggande takpapp Förbättring av föreningens innergård sker löpande 2018 3 fas el 2018 Fiber Telia 2019 Omfogning av fasad och skorstenar

01013

Området täcker stora delar av Västra Innerstaden, men innefattar i huvudsak delområdena Rönneholm, Ribersborg och Fridhem. Tidigare kallades Slottsstaden ibland i folkmun för Käppastan med anledning av att en stor del av de boende var äldre. Numera har dock allt fler unga och unga barnfamiljer flyttat in vilket gjort att benämning "Käppastan" blivit allt mer sällsynt. Här finns många mysiga affärer och restauranger såsom Yesterday Retro Form, Retrobutik som köper och säljer möbler och saker från 1950-60-talet. Atrium, charmig restaurang med grönskande inslag som också har uteservering på gården. Spoonery, goda långkok i form av både soppor och grytor med hembakat surdegsbröd.

Karta

[stäng]